Vagány gyerkőc

Barber

Már elég rég óta barberhez járok, ha a hajammal kezdeni szeretnék valamit. Itt kapom azt a minőségi hajvágást, amire igényem van. Tényleg mindig trendi a hajam, ugyanis egy barber shopban nem csak a sablon frizurát tudják elkészíteni, mint a legtöbb fodrászatban.

A fiamat viszont még mindig az anyja nyírja, mondván jó lesz az neki úgy. Igaz, néha kicsit lépcsős, nem egyenletes, de már megszoktuk, és ő is elfogadta, hogy ez van.
Nemrég viszont egy kerti buliba készült, és úgy döntött, hogy szeretne Ő is egy menő frizkót. Gondoltam miért is ne, elviszem az általam is kedvelt barber shop budapesti szalonjába. Így is történt. Elmondta ott a barbernek az elképzeléseit, néztek pár képet is gyorsan a neten, és elkezdődött az alapján a hajvágás.
Az eredmény pedig leírhatatlanul jó lett. Úgy gondolom, ez igazán megérte! Tényleg, igazi kis vagány fickót varázsoltak a fiamból.
Aztán elvittem a buliba, és látszott a többi résztvevőn, hogy mindenkinek megakad a szeme rajta. Ez azért elég nagy büszkeséggel töltött el! Igen, menő srác a fiam.

Ezentúl mindig együtt fogunk járni barberhez, hiszen a fiamnak is jár a divatos haj.

Megosztás