Hosszú vagy rövid haj?

Barber


Gondolkoztál már azon, hogy milyen előnyei és hátrányai vannak a rövid illete a hosszú hajnak?
Na most adok egy-két támpontot a témával kapcsolatban.

Eleve már ízlés dolga is, sőt, nem is mindenkinek áll jól a hosszabb vagy épp a rövidebb haj. Azonban vannak más gyakorlatiasabb különbség is.

A rövid haj, ami általában felnyírt, vagy akár lehet kopasz is, azt jelenti, hogy mindig rövid. Ehhez viszont gyakran újra kell nyíratni, hogy folyamatosan rövid is maradjon. Szóval, ha rövid, felnyírt hajban gondolkozol, és azt szeretnéd megőrizni, akkor készülj fel arra, hogy gyakrabban, akár hetente kell majd ellátogatnod a fodrászhoz vagy épp barberhez.

Hosszú haj esetén ráérsz ritkábban, akár csak 2-3 havonta hajat vágatni. Viszont van hátránya is, ugyanis sokaknak jobban zsírosodik a haja így, vagy legalábbis jobban látszik, így gyakrabban kell mosni. Ráadásul a szárítás sem olyan egyszerű és gyors, mint a rövid haj esetén.

Azonban mielőtt eldöntenéd, hogy milyen hajad legyen, érdemes kikérni egy profi szakember véleményét amire ideális lehet egy Barber Shop Budapest városában. Így biztosabb lehetsz, hogy a megfelelő frizurát találtad-e ki magadnak!

Megosztás